Škatle

settled_home_storage.pdf

SETTLED HOME (UREJEN DOM,) je naša linija izdelkov za dom in družino. Znotraj nje smo ustvarili linijo izdelkov, ki smo ji poimenovali STORAGE BOX.
STORAGE BOX je novost na slovenskem trgu.

Opis izdelkov STORAGE BOX:
STORAGE BOX so škatle, ki se uporabljajo za urejeno in varno shranjevanje stvari, ki jih doma ne potrebujete vsak dan. Svojemu namenu bodo služile v vsaki omari vašega doma: v spalnici, v dnevni sobi ali v omarah na hodniku. Zaradi vrhunsko domišljenega dizajna in izbora barv bodo nedvomno prispevale k lepemu videzu in urejenosti vaše omare ter oblikovno obogatile prostore, kjer shranjujete stvari na policah, na primer v garaži.
STORAGE BOX izdelke odlikuje veliko dobrih lastnosti. Ključni pomen pri tem ima plastičen karton; to je ekološko prijazen material, iz katerega so škatle izdelane. Prednosti valovitega polipropilena smo uspeli nadgraditi z učinkovito konstrukcijsko zasnovo škatel.

Prednosti izdelkov STORAGE BOX:

  • Izredno lahka in hitra sestavljivost in razstavljivost
  • Trpežnost in trdnost
  • Odpornost na vlago
  • Maksimalen izkoristek prostora v omarah
  • Zaščita pred svetlobo
  • Zračnost
  • Preglednost shranjevanja
  • Dolgoletna uporabnost in možnost recikliranja

Vrhunsko oblikovanje izdelkov STOTRAGE BOX
Ciljna skupina za nakup izdelkov so ljudje, katere zanima urejen dom in občutek za estetiko. Za zadostitev njihovih potreb po estetiki smo se pri izdelkih STORAGE BOX še posebej potrudili z vrhunskim grafičnim oblikovanjem potiska škatel.
Trenutno so na voljo trije zaključeni prodajni kompleti, ki jih poleg vseh ostalih dobrih lastnosti, odlikujeta še vrhunsko grafično oblikovanje in premišljen izbor barv.

ROMANTIKA
Komplet je uglajen, nežen in poln miline. V spomin nam prikliče sanjave junijske dni, šopke poletnih rož in vzorce iz ambientov naših babic. Vendar so naši vzorci kljub nostalgiji oblikovani v sodobnih grafičnih trendih.

KARO
Komplet predstavlja “klasiko” vedno aktualnega kara in črt. Je odraz elegance, ugleda in stabilnosti. V prefinjeni umirjeni barvni kombinaciji sivo zelene in rdeče pa predstavlja oblikovno osvežitev klasičnih karo in črtnih vzorcev.

GEOMETRIJA
Prinaša najnovejše oblikovne trende, zasnovane s pomočjo geometrijskih vzorcev. Kombinacija le teh, v olivno zeleni in temno modri barvi, predstavlja moč in moškost. Kljub njeni moški noti ga bodo vesele vse potrošnice, ki imajo dom urejen v asketskih linijah sodobnega dizajna.

© 2015 K.M.K. Box d.o.o.. Vse pravice pridržane.