K.M.K. Box d.o.o.
Industrijska cesta 13f
6310 Izola, Slovenija

E: kmk@kmkbox.eu
T: 05 663 05 61

Podjetje, usmerjeno prvenstveno v B2B prodajo, se je pozneje odločilo »za razpršitev tveganja poslovanja in zmanjševanja odvisnosti od avtomobilske industrije«, pravi Marko Krmac, vodja komerciale, in s tem usmeritev tudi v B2C prodajo. »Nekaj naših B2C izdelkov izdelujemo iz ostankov, ki nastanejo med B2B proizvodnjo. Na tak način izkoristimo tudi to, kar bi ostalo brez razvoja B2C izdelkov neuporabljeno,« s čimer sledijo načelom trajnostnega razvoja. Več o tem pa si preberite v intervjuju z Zavodom Mladi podjetnik: http://mladipodjetnik.si/novice-in-dogodki/novice/slovenska-pticja-hisica-ki-zeli-osvoji-severno-evropo

S septembrom, smo v podjetju pričeli s spletno prodajo naših produktov. Po dvajsetletni zgodovini razvijanja embalaže za B2B industrijo, smo se v zadnjem času veliko posvečali tudi razvoju B2C produktov. Možnosti materiala so neskončne, zato bomo s tem razvojem tudi nadaljevali. Zaenkrat pa smo vam pripravili nekaj produktov za: dom in pisarno, telefone, vrt, živali in ptičje krmilnice.

Enotnost, timski duh in zagnanost ekipe KMK Box-a so se pokazali tudi v soboto, 5.9.2015, ko sta ženska in moška ekipa dosegli dvojno zmago na turnirju nogometa v Italiji.

V podjetju KMK Box smo, predvsem zaradi želje po boljši odzivnosti na potrebe strank, zamenjali digitalni printer. Novi digitalni printer se lahko pohvali s svojo hitrostjo in zmogljivostjo printanja. Da bi lahko obvladovali večjo količino printanega materiala, smo se odločili tudi za nakup novega, že tretjega ploterja. Zaradi lažjega delovanja in servisiranja smo se odločili za znamko Konsberg.

NAŠI PARTNERJI

S partnerskimi podjetji ves čas raziskujemo in razvijamo nove materiale, oblike in rešitve.
»Our virtues and our failings are inseparable, like force and matter. When they separate, man is no more.« (Nikola Tesla)

Embalaža ostaja nenadomestljiva, vendar naložbi za prihodnost okolja, kjer živimo, dajemo velik pomen.
Sledimo smernicam, ki vodijo k boljši reciklaži in biorazgradnji.

© 2015 K.M.K. Box d.o.o.. Vse pravice pridržane.